Γεώργιος Φραγκάκης - Φυσίατρος

Γεώργιος Φραγκάκης -  Φυσίατρος
Κωδικός Προϊόντος: Γεώργιος Φραγκάκης
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο

Ο Φραγκάκης Γεώργιος MD, FEBPRM είναι Φυσίατρος. Έχει πάρει την Ειδικότητα Φυσίατρου στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας. Κατέχει των Ευρωπαϊκό τίτλο Φυσιάτρου, ενώ διαθέτει δίπλωμα Ιατρικού Βελονισμού μετά από επιτυχή παρακολούθηση με εξετάσεις υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Ιατρικού Βελονισμού.

Διατελεί Επιστημονικός Διευθυντής από 1/7/2020 στο Κέντρο Αποκατάστασης Θησέας στην Αθήνα και Επιστημονικός Υπεύθυνος στο Πολυιατρείο GYM PHYS Eργαστήριο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης στο Λουτράκι Κορινθίας. Διετέλεσε Επιστημονικός Διευθυντής για 5 έτη στο Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης στο Λουτράκι και είναι υπεύθυνος φυσίατρος για την εξωτερική νοσηλεία στο Κέντρο Αποκατάστασης Θησέας στην Αθήνα. Έχει παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλγολογίας της Ελληνικής Εταιρείας Αναισθησιολογίας, στη μηχανική διάγνωση και θεραπεία παθήσεων σπονδυλικής στήλης και άκρων με την μέθοδο MCKENZIE καθώς και στην θεραπευτική χρήση με μαγνητικό διεγέρτη και με κρουστικά κύματα.

Τέλος, παρακολουθεί πλήθος συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αναλαμβάνει νευρολογικά, ορθοπαιδικά και ρευματολογικά περιστατικά και αθλητικές κακώσεις.   Όπως για παράδειγμα περιπτώσεις που έχουν σημειώσει Αγγειακό Εγκεφαλικό επεισόδιο, Νευρολογικές παθήσεις, Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και Κάκωση Νωτιαίου Μυελού και Ορθοπαιδικές κακώσεις.

Περιοδικά διατελεί καθήκοντα ιατρού αγώνων (Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Χάντμπολ και Υδατοσφαίρησης). Εξειδικεύεται στο, Ηλεκτρομυογράφημα, Βελονισμό, Μυοσκελετικό πόνο,  τις ενδοαρθρικές εγχύσεις και εγχύσεις με ΒΟΤΟΧ. 

Ποσότητα: